x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Aprovada la cessió al 0% per fomentar la construcció d'habitatge de lloguer

El consol menor, Jean Michel Rascagneres, ha explicat que ja hi ha promotors que han manifestat el seu interès
Actualitzada 28/01/2021 a les 19:54
El consell de comú d'Encamp ha aprovat la reducció de la cessió econòmica al 0% per tal de fomentar la construcció d'habitatges de lloguer, tal com preveu la normativa que va entrar en vigor a partir de l'1 de gener. La corporació ja tenia vigent la reducció al 5% des del juny i ara també es preveuen mecanismes per evitar canvis en el futur i que aquests habitatges siguin destinats a un altre ús, ja que els beneficiaris de l'ajut haurien de restituir l'import subvencionat incrementat amb els interessos corresponents si realitzen qualsevol canvi abans de 10 anys. El consol menor, Jean Michel Rascagneres, ha explicat que la mesura "vol contribuir a millorar l'accés a l'habitatge de lloguer a la parròquia, una de les principals preocupacions actuals" i que tot i no ser immediata ja hi ha promotors que han manifestat el seu interès.

La sessió també ha servit per adjudicar la creació d'una plataforma integral per a la reactivació econòmica de la parròquia a l'empresa Andornet per un import de 21.410 euros. L'objectiu és fer visibles empreses i comerços a internet amb una guia interactiva, crear un espai de diàleg permanent entre el sector comercial i empresarial de la parròquia i l'administració i un espai de formació virtual. El consell de comú també ha aprovat l'aportació per al 2021 per al funcionament del Funicamp a la societat pública Funitel de 880.000 euros.

El consell també adjudicat els treballs tècnics de redacció de projecte i direcció d'obra del nou parc d'Encamp a Lluís Ginjaume i Gerard Veciana, per un import de 283.775,00 euros, guanyadors del concurs d'idees amb l'obra "El bany de l'Ossa". Es preveu que el projecte estigui redactat en un termini d'uns tres mesos.
Etiquetes
  • #1 Manel
    (28/01/21 20:19)

    Esperem que algun propietari O promotor s'animi a fer pisos de lloguer ....això pot ajudar a estabilitzar la demanda

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts