Gastronomia

La Massana Fogons aplega 22 restaurants

Els establiments ofereixen menús especials de productes de temporada dins de les jornades que comencen dilluns

Un dels plats de la Massana FogonsEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana Fogons arriba a la tretzena edició amb 22 restaurants participants en les jornades gastronòmiques que comencen l'1 de febrer. La iniciativa suma quatre establiments més que l'edició anterior i el comú destaca la gran varietat de propostes que pot trobar el client perquè hi ha cuina debordes tradicionals, pizzeries o restaurants de cuina d’altres països.

El conseller de Turisme i Comerç, Josep Maria Garrallà, remarca que la nova proposta gastronòmica arriba després de la bona acollida de les Jornades de Cuina de Tardor "i continuem amb el mateix escenari, amb molt pocs turistes, però hem comprovat que aquestes jornades funcionen molt bé amb el públic local i per tant animo a tothom a provar les propostes dels restaurants massanencs" alhora que destaca que hi participen establiments de tots els pobles de la parròquia.

L'oferta gastronòmica es concreta en plats d'hivern o menús complets amb preus des dels 15 als 38 euros i els ingredients estrella de la cuina d'hivern de muntanya són els guisats amb carn de porc i les verdures de temporada, amb protagonisme específic per al trinxat, segons destaca el comú. Les jornades es prorrogaran tot el febrer i el menú calçots es mantindrà fins al març.

tracking