x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

La FAAD demana la implementació del vot electrònic

L'entitat reclama al Consell General que tinguin en compte les persones amb discapacitat en el debat de les modificacions de la Llei electoral
La gent gran vota, tot i que alguns no estan contents amb els polítics actuals.

La veu i el vot dels padrins

Una persona diposita un vot en una urna.

Actualitzada 27/01/2021 a les 12:39
La Federació Andorrana d'Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD) ha mostrat el seu posicionament "del tot favorable" a la implementació del vot electrònic, així com el presencial i per correu, el dia de les eleccions amb tots els suports necessaris per a totes les persones, incloses aquelles amb discapacitat. Ho ha fet a través d'un comunicat en el qual exposen que "totes les formes d'exercir el dret a sufragi són, al nostre entendre, vàlides" i demanen que s'implementi "tot allò que faciliti que els ciutadans, tots els ciutadans (nosaltres també ho som), puguin exercir el dret que els hi correspon legalment".

L'escrit arriba arran de les modificacions que s'albiren en la Llei del règim electoral i referèndum. La FAAD demana que en el debat al Consell General, es  tingui en compte el conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat i el protocol opcional al conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat, fets a Nova York el 13 de desembre del 2006 i ratificats pel Govern andorrà. "Al nostre parer, tota persona té plena capacitat jurídica i per tant tot ciutadà amb dret a vot podrà exercir-lo sigui quina sigui la manera d'exercitar-lo", ha indicat la FAAD al comunicat. 
Etiquetes
  • #1 Juan Antonio del Pino Corredera
    (01/02/21 14:24)

    El dubte será sempre si no están "asesorats" per algu.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts