Exposició de motius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La polèmica sobre el canvi de residència de diversos youtubers a Andorra sembla que no tingui final. La youtubera María Martínez, titular del canal de la plataforma sientetejoven, va ser l’última a parlar sobre les crítiques que reben “per buscar el nostre benestar”. Així, Martínez i la seva parella, Javier, van explicar a través d’una publicació a Instagram els motius que els van portar a traslladar-se al Principat el mes d’octubre passat. En primer lloc, destaquen que Martínez sempre havia volgut viure a l’estranger i Andorra els ofereix aquesta oportunitat i és “superbona per a nosaltres”, ja que el país està a prop d’Espanya i els permet viatjar en poques hores per anar a veure els dos fills que tenen allí.

A més, apunten que els youtubers són els més criticats, quan a un metge o llicenciat espanyol que ha fet servir el sistema educatiu per formar-se ningú el critica quan emigra a treballar a un altre país. D’aquesta manera es queixa que sí que es fa en el cas de professionals com ella que busquen el seu benestar. I remarca que li sembla “surrealista” que es critiqui els youtubers que marxen d’Espanya perquè es diu que no volen pagar impostos mentre que no es diu res dels metges, enginyers o llicenciats que estan posant els coneixements adquirits amb la formació a Espanya al servei de ciutadans que no són espanyols.

Per cloure, afirmen que tant un com l’altra estan a favor de pagar impostos i ser legals “per dormir tranquils i sense complicacions” i afegeix que ara els toca pagar-los a Andorra.

tracking