x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El PS reclama l'enquesta de satisfacció del bus comunal

Els consellers demanen saber quan està previst realitzar-la i perquè no s'ha respost a les demandes de la ciutadania
Els consellers del PS + Independents d'Andorra la Vella

El PS reclama l'enquesta de satisfacció del bus comunal

Els consellers del PS + Independents d'Andorra la Vella

PS Andorra
Actualitzada 27/01/2021 a les 15:12
Els consellers del PS + Independents d'Andorra la Vella han reclamat al comú l'enquesta de satisfacció dels usuaris del bus comunal de la capital amb l'objectiu de saber quan està previst fer un estudi sobre la valoració qualitativa del servei. Els consellers han entrat un punt per a la propera sessió comunal, que se celebrarà demà, per tal de traslladar les demandes i suggeriments que els ciutadans els han fet arribar sobre els serveis de les línies de la Margineda i Els Serradells i que no han obtingut resposta per part de la corporació.

Els consellers recorden que en l'anterior sessió ja es va demanar informació arran que la junta de Govern havia acordat formalitzar una addenda al contracte signat amb l'empresa adjudicatària del servei de bus comunal, que a part de l'increment del preu de la concessió, també modificava els recorreguts i freqüències de diverses línies. El PS assegura que les respostes que va oferir la majoria sobre la duplicació dels serveis en algunes franges era arran de les demandes dels ciutadans i per l'emergència sanitària i que l'avaluació qualitativa estava prevista en el plec de bases. Així mateix, afirmen que Marsol es va comprometre a fer arribar als consellers socialdemòcrates un recull de queixes i suggeriments relacionats amb el bus comunal, però que no ha estat així. Per aquest motiu han decidit presentar aquesta demanda a la sessió del consell de comú per conèixer els motius pels quals no s'ha entregat la documentació, saber quan està previst fer l'enquesta de satisfacció i perquè no s'ha donat resposta a les demandes d'alguns ciutadans amb relació a les línies de La Margineda i Els Serradells.

Riba demana al comú d'Encamp sobre les transferències de Govern
El conseller socialdemòcrata al comú d'Encamp Enric Riba ha demanat a la corporació si la quantia del deute del Govern vers el comú és d'uns 1,1 milions d'euros i com es pensa actuar per cobrar "aquest deute de ja fa gairebé quatre anys", segons han fet saber els consellers del PS + Independents d'Encamp a través d'una bateria de preguntes per plantejar demà a la sessió del consell de comú. Riba també afirma que el ministre Eric Jover "no es pot escolar darrere la figura del tribunal de comptes i no tenir en compte els interventors de les set parròquies" i que "si es basen únicament amb el cobrat i no el facturat, potser sí que el Govern acabarà fent estalvis a costelles dels comuns".
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts