Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats
Cal Cuba va dir..
A los que vinieron a Andorra lo primero era requisarles el pasaporte, pero un par consiguieron escapar a las primeras de cambio. Por cierto que el dinero no se les pagó a ellos.
Busque usted en la hemeroteca que es de hace unos pocos meses.
La critica no es a los cubanos, es a la dictadura comunista.
De riure per no plorar. El Premi Nobel de la Pau a l'explotació humana!!!
Cal Cuba va dir..
Els metges cubans són bons metges i el govern dictador comunista populista de Cuba els fa servir com a mercenaris arreu del món cobrant els salaris de Cuba, alguns escapen molt poc perquè les famílies estan aïllades per la policia del règim comunista, ara Venuçuela de Maduro posar 36.000 policies per controlar la gent, quan la gent passa gana. Cuba utilitza els diners per fomentar revolucions que acaben en dictadures, les morts avui superen molt més del que sabem perquè el règim té la seva pròpia censura. Avui és tabú per parlar de 40 milions de xinesos que van matar MAO TSE TUNG i 20 milions de residents russos i la majoria d'ucraïnesos que no volien el comunisme; el primer va ser TROSKY que va matar LENIN, en el cas de Cuba SEMFUEGOS que va matar Fidel de Castro, el famós el doctor Che guevara, que semblava malament i que mai no se'n va emocionar, la seva feina consistia en matar els residents que no volien ser comunistes i que tinguessin una altra dictadura en aquest cas d'esquerres. Les dictadures són molt dolentes i les d'esquerres maten 1.000 vegades més.
per què serà que no proposa un Nobel per a tots i totes les infermeres i metges-doctors i paramèdics auxiliars de lo món rodó i sencer????????????????????????????????????????
Respondre
NF va dir..
La ignorància és un estat de felicitat, el cost dels serveis prestats per la brigada cubana va superar els 400 mil euros.
No crec que siguin sanitaris. Deuen ser militars cubans per dirigir les operacions de la plandèmia.
Respondre
No había visto a los residentes en Andorra insultar a Cuba así cuando, a principios de la pandemia, sus médicos llegaron al Pricipado para colaborar con las sanidad andorrana.
Es evidente que hay gente que no sabe lo que es la gratitud.
El 23 de maig de 1963, un vetust avió Britània de Cubana d'Aviació amb 29 metges, quatre estomatòlegs, 14 infermers i set tècnics de la salut, van viatjar amb destinació a Algèria.
S'iniciava així la primera missió mèdica internacionalista cubana en la història de la Revolució, que durant més de 50 anys ha prestat els seus serveis desinteressadament als més necessitats a l'Àfrica, Amèrica Llatina, Àsia i Europa.
El doctor Pablo Resik Habib, qui fungió com a cap d'aquesta primera brigada mèdica, té molts records i anècdotes que narrar.
Expressa Resik que aquella missió es va establir sota el concepte de la voluntarietat.Es va estructurar sobre aquesta base, ja que ningú va ser pressionat ni obligat a participar, i des de llavors, en totes les missions internacionalistes, aquest concepte ha primat.
Molts més dels que van ser, indica, estaven disposats a complir amb la tasca.
Dos anys i dos mesos després, el 23 de juliol de 1965, la primera brigada mèdica internacionalista va torna.
KKarlitos va dir..
Ets el rei de les mentides i posats aquí a anar pel teu èxit, saps per quan fan una pel·lícula a Hollywood amb els les teves fal·làcies de l'Estil Fariseu De Pirineu?
Jo no em vull perdre la posta en escena perquè, sóc fanàtic dels llunàtics i les seves trames conspiranoides ...
Serà tot un èxit t'ho asseguro, això sí, només estarem mediocres molt palurdos com espectadors ...
Sort.
Si el pobre Sr. Nobel aixequés el cap tornaria a morir-se d'un infort al veure en quin tongo politic s'han convertit els seus premis que, en teoría haurien de servir per l'evolució humana...ara recon vertits en Involució. Conflictes d'interés a dojo. mes aviat es una vergonya que un honor...
Respondre