Educació

Neix la universitat Humanium, amb estudis musicals

El centre obrirà el curs 2021/22 amb capacitat per a 200 alumnes

Ester Vilarrubla i Eugenio Martín han presentat la nova universitatSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Humanium International University ja és al país. La ministra d'Educació,Ester Vilarrubla, i el portaveu del centre, Eugenio Martín, han presentat aquest matí els primers estudis que, tot i que la voluntat és anar-los ampliant, comencen amb l'àmbit de les arts i les humanitats, especialment en la música. "És una diferència respecte a la resta d'estudis d'ensenyament superior a Andorra", ha apuntat la ministra.
Humanium és una universitat privada semipresencial que arrencarà el curs 2021/22 amb capacitat per acollir entre 150 i 200 alumnes. Tot i que Martín ha destacat que "no és una universitat per massificar-se sinó que busca la qualitat". La seu administrativa del centre està a la capital, a Ingeni Coworking.
El centre té la intenció de treballar en tot l'espectre educacional: bàtxelor, màster i doctorat. Aquest fet és molt poc usual, de fet, no es dona en cap país de l'arc mediterrani. I la diferència amb el conservatori és que "no aporten pas el màster o doctorat". Així doncs, Humanium ha de ser un atractiu pel país i se signaran convenis amb conservatoris, auditoris i altres entitats del país.
tracking