educació

La Universitat d'Andorra ofereix noves formacions del cicle de perfeccionament professional

La Universitat d'Andorra ofereix noves formacions del cicle de perfeccionament professional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle de perfeccionament professional (CPP) inaugura l’any a la Universitat d’Andorra (UdA) amb un seguit de formacions presencials de curta durada, obertes al públic en general i sobre temàtiques molt diverses.

Concretament, les primeres quatre propostes formatives que conformen el cicle es desenvoluparan a partir del 26 de febrer fins al 15 d’abril, en els àmbits de la comunicació, de la salut i de l’administració d’empreses. Aquestes formacions curtes, finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’impartiran a la mateixa universitat.

L’UdA du a terme des del 1996 el cicle de perfeccionament professional adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions reglades i obert als professionals del país. El cicle compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l’UdA des del 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

tracking