x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

L'herència de casa Rossell està conformada per una seixantena de finques

Torres explica que els terrenys de casa Rossell poden servir per emplaçar-hi alguna de les iniciatives del pla H23
Actualitzada 26/01/2021 a les 14:44
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha detallat en una resposta a la consellera general del PS, Susanna Vela, que l'herència de casa Rossell està conformada per una seixantena de finques. En el document que s'ha fet públic en el butlletí del Consell General, es detallen totes les parcel·les i les seves especifitats. A més, d'aquestes, hi ha una quinzena de parcel·les que estan llogades, dividides en sis lots, per un període de cinc anys, arran de la subhasta pública que es va produir el passat maig. En aquest sentit, Torres ha explicat que el Govern es reserva prerrogatives per tal de recuperar, sempre que ho necessiti, les bordes que formen part del conjunt dels béns adjudicats. L'acabament anticipat del lloguer s'hauria d'efectuar amb un previ avís de 15 dies, si fos necessari, tal i com es preveu en el contracte. 

D'altra banda, Torres ha explicat que el Govern té en consideració el conjunt d'actius dels quals disposa, inclosos els de casa Rossell, com a possibles alternatives d'emplaçaments per a algunes de les iniciatives del pla Horitzó 23 aprovat el passat juliol. De moment, però, no hi ha uns terminis establerts per posar en marxa aquests projectes, i Torres tampoc ha detallat què pensen fer amb els terrenys recuperats. 
Etiquetes
  • #1 Imaginant la història
    (27/01/21 05:00)

    Seixantena de finques, moltes d'elles amb història, segurament la paraula no escrita de com debia ser l'Andorrà del segle XIX inicis del XXX... quina enveja no poder tenir aquesta història a la meva biblioteca, els actius o propietats tan boniques son... però això es el cor de un país amb cognom d'una família... conservem el patrimoni històric per recordar de on venim, per així tenir clar, on anirem. Visca la història d'aquest petit gran país!!! 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts