x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detinguda per anar al despatx de policia a increpar els agents

La jove, de 18 anys, va acudir de matinada a picar a les portes de l’edifici
El despatx central de policia.

El despatx central de policia.

El despatx central de policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 26/01/2021 a les 06:39
Una noia de 18 anys va acudir la matinada de dijous a divendres al despatx central de policia i va acabar detinguda acusada dels presumptes delictes contra l’honor i la funció pública. El motiu és que, per causes desconegudes –la policia va indicar que no tenia constància d’un conflicte previ entre la jove i el cos–, va començar a picar a les portes de les instal·lacions insultant els agents i negant-se a dur la mascareta obligatòria. A més, se li va comissar un embolcall amb 0,5 grams de marihuana.

Per enfrontar-se a la policia també va ser detingut un home de 28 anys després d’insultar els agents que havien acudit al seu domicili per les denúncies de soroll dels veïns.

Van ser dues de les 24 persones detingudes durant la setmana passada, sis de les quals en el marc de l’operació Forex contra el frau financer. En el registre policial consta alhora el control de l’integrant de la banda dedicada a robar en caixers automàtics que havia actuat el 2019 al Principat. En el marc dels presumptes delictes contra el patrimoni, la policia també va detenir un jove de 21 anys acusat de sostreure joies valorades en uns 2.000 euros a la companya del pis. Va ser enxampat en acudir a un establiment de compravenda d’or per revendre el material sostret.
D’altra banda, un home de 41 anys va ser detingut després d’agredir la parella i de provocar-li una ferida sagnant a la cella dreta i una contusió al nas. I la policia va controlar un resident de 29 anys per no acudir a la presó a dormir, incomplint una decisió judicial.


Finalment, set conductors van ser enxampats conduint beguts i traslladats al despatx policial. Un dels arrestats, un jove de 24 anys, va donar una taxa d’alcoholèmia d’1,15 i, a més, va donar positiu també en el test de tòxics salivar. Se’l va enxampar després de cometre una infracció de trànsit.

 
'CAÇATS' QUATRE CONTRABANDISTES
Tres homes no residents de 19, 23 i 26 anys van ser interceptats en un aparcament del Pas de la Casa amb 3.000 paquets de tabac valorats en 10.440 euros. La policia els va detenir pel tràfic il·lícit de tabac i per presumptament fer part d’un grup organitzat. També per contraban va ser detingut un no resident de 18 anys que va ser controlat a la duana francoandorrana amb cinc mil paquets de tabac, valorats en 17.400 euros.
Etiquetes
  • #1 Patricia
    (26/01/21 12:40)

    The police here are wonderful - tolerant and courteous. For those who abuse them - try living somewhere else.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts