Parròquies

Andorra la Vella presenta una nova imatge corporativa

La capital engega una campanya "d'optimisme" per "mirar endavant" per a la qual hi destina 18.600 euros

Conxita Marsol i Davis Astrié, amb la nova imatge del comúComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella ha presentat aquest matí una nova imatge corporativa, així com una campanya ciutadana amb la qual volen cridar a l'optimisme. El lema d'aquesta és "mirem endavant", amb el qual volen animar a a la població a "caminar tots junts en aquests moments difícils". Pel que fa a la nova imatge corporativa, la qual representa una A i una V juntes, el comú l'ha definida com "un símbol dinàmic i en moviment, com la nostra parròquia".

Entre les dues accions, el comú ha destinat entre la creació i una primera fase de la campanya un total de 18.600 euros. Concretament, el cost de la creació de la campanya i la imatge ha estat de 3.500 euros, s'ha pagat 5.300 euros per una escultura amb llum, i en material de procomió uns 8.4000 euros. A més, el comú ha destinat 1.400 euros a vinilar els vehicles del comú.

300.000 euros retornats

Conxita Marsol ha explicat en la roda de premsa de presentació de la nova imatge del comú que es retornaran prop de 300.000 euros en concepte de l’impost de radicació comercial, la taxa d’higiene pública i la taxa sobre l’enllumenat públic corresponent als mesos de novembre i desembre. De la mesura se'n beneficiaran 1.112 negocis que s’han vist afectats per les restriccions de mobilitat dels països veïns. La cònsol també ha comentat que la parròquia comptarà amb un centenar de pisos més de lloguer. Mig centenar provenen de la reconversió de tres hotels en edificis d'habitatges en el marc de laLlei de mesures urgents sobre l’habitatge i la resta corresponen als que es projecten al terreny de la Borda Nova cedit pel comú al Govern per construir-hi habitatges de lloguer a preu regulat.

Sobre el tema de la taxa de gossos i l’ADN caní, el cònsol menor, David Astrié, ha afirmat que ja s’ha detectat una depuració d’uns 300 gossos que estaven censats i ja no existien.Finalment, la cònsol major ha assenyalat que la nòria es mantindrà fins al març a la plaça de la Rotonda i ha destacat que "vam fer un esforç perquè fos un atractiu turístic però al final ha acabat aportant un plus per als ciutadans d’Andorra la Vella".

Andorra la Vella presenta una nova imatge corporativa

tracking