x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Portàtil Solidari

Tens un portàtil obsolet, que ja no utilitzes? El centre escolar fa aquesta crida en una iniciativa per recondicionar ordinadors en desús i donar-los als alumnes que no en tinguin un de propi.
L'escola andorrana de Canillo.

Portàtil Solidari

L'escola andorrana de Canillo.

Actualitzada 25/01/2021 a les 06:37
L’objectiu és minimitzar una bretxa digital que ara pot ser més problemàtica que mai atesa la necessitat de l’ensenyament telemàtic que ha comportat la pandèmia. I si bé els promotors del projecte recorden que el ministeri d’Educació va vetllar per entregar en préstec equips a tots aquells estudiants que ho necessitaven, “els recursos són limitats i només se n’ha pogut oferir per al temps que dura el confinament”. D’aquí neix la campanya Portàtil Soldiari, dirigida als alumnes de primera ensenyança. L’escola canillenca fa una crida per recollir “els portàtils obsolets que molta gent té a casa i que ja fa temps que no utilitza amb software que ja no es pot actualitzar”. I qui diu a casa diu a l’oficina. A partir d’aquí els responsables de la iniciativa s’encarregaran de posar-los al dia per al seu ús: “Els recondicionarem i hi instal·larem un nou sistema operatiu que permeti treballar amb totes les eines des del Chrome i totes les apps de Google, amb la qual cosa tenen tot el necessari per poder connectar-se i seguir les tasques que en aquest moment es demana a l’escola”.

La iniciativa ja compta amb l’adhesió de la resta d’escoles del sistema andorrà (que trameten la informació a les famílies) però també del comú de Canillo i de Grandvalira. L’enllaç https://sites.google.com/educand.ad/portatilsolidari condueix a tota la informació del projecte i també a la fitxa que es pot omplir per inscriure’s per sol·licitar un portàtil. El contacte també es pot fer a través del whatsApp +376 381 717.

“Les demandes s’atendran per ordre d’inscripció segons arribin al formulari”, especifiquen els responsables de la iniciativa, que recorden que és “especialment necessària” en temps de pandèmia. El centre educatiu ha estat especialment original durant el confinament impulsant Canillo TV, que precisament, amb tota l’escola al darrere, està dirigint aquest nou projecte.
Etiquetes
  • #1 Canillenc
    (25/01/21 08:05)

    Enhorabona!! Estem molt orgullós de la nostra petita gran Escola Andorrana de Canillo. Tota la comunitat es mou amb vosaltres. 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts