x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Solidaritat

La Fundació Armor lliura 6.000 euros a la Creu Roja

Per ara, l'entitat no destinarà l'import a cap projecte en concret
Daniel Aristot i Josep Pol, en l'entrega del xec

Daniel Aristot i Josep Pol, en l'entrega del xec

Josep Pol i Daniel Aristot, en l'entrega del xec.

Creu Roja Andorrana
Actualitzada 25/01/2021 a les 18:57
La Fundació Privada Armor ha lliurat avui un xec de 6.000 euros a la Creu Roja Andorrana per tal de contribuir a la labor que està duent a terme per pal·liar els efectes de la crisi econòmica i sanitària de la pandèmia. El xec ha estat lliurat pel president de l'entitat, Daniel Aristot Borràs, a Josep Pol Pedrós. Per ara, la Creu Roja no destinarà l'import a cap activitat o projecte en concret, sinó que ho pot utilitzar en allò que ho consideri més necessari i urgent. 

La Fundació Privada Armor, constituïda el 1999 per Manela Mora Font, és un patronat que representa a la família Aristot Mora. Aquesta dotació està invertida en instruments que ofereixen una rendibilitat i els diners donats procedeixen del rendiment d’aquests actius. 

Actualment, la Fundació també està realitzant el projecte de construcció i finançament d’un edifici (Casa Aristot Mora) al carrer Ciutat de Valls d’Andorra la Vella per tal de cedir-ne l’ús al ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior en el marc d’un conveni amb Govern i que el  destini a habitatges per a persones en risc d’exclusió social residents al Principat d’Andorra, i per acollir també les seus d’entitats públiques o privades sense ànim de lucre l’acció social de les quals tingui finalitats anàlogues a les de la Fundació Privada Armor.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts