x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Salut notifica 50 contagis nous

Govern no comptabilitza la defunció de la padrina ingressada a la planta Covid d'El Cedre perque` havia superat el virus, tot i que seguia en aquesta àrea per altres patologies
L'exterior de la residència sociosanitària.

El nou model a El cedre, es completarà en “un o dos anys”

L'exterior de la residència sociosanitària.

Fernando Galindo
Actualitzada 24/01/2021 a les 18:30
El ministeri de Salut ha notificat aquesta tarda 50 contagis nous per Covid en les darreres 24 hores i la xifra de casos acumulats des de l'inici de la pandèmia és de 9.549 persones. El nombre de malalts que pateixen actualment el virus ha disminuït a 801, 14 menys respecte a ahir, mentre que s'han donat 64 noves altes i la dada de recuperacions ha augmentat a 8.652.

El Govern ha detallat que el nombre de víctimes es manté en 96, tot i la defunció d'una resident de Salita que es trobava ingressada a la planta Covid d'El Cedre. Fonts de l'executiu apunten que la padrina havia superat el virus i que ha traspassat per altres patologies prèvies, motiu pel qual seguia al centre sociosanitari de Santa Coloma i no s'ha comptabilitzat com a víctima de la pandèmia. L'a`rea habilitada a El Cedre pel virus compta amb 13 usuaris, dels quals 4 provenen de Salita, 5 de la clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar, un de la residència l'Albó i tres són pacients que provenen del seu domicili i que van ser derivats des del servei d'Urgències.

L'hospital té tres pacients més ingressats respecte a ahir i que ja són 36 les persones que estan en el centre per coronavirus. D'aquestes, 24 estan a planta i 12 a la Unitat de Cures Intensives, on 10 segueixen sota ventilació mecànica. La quarta jornada de vacunació, efectuada ahir, va servir per administrar 14 vacunes, totes a diversos professionals de la Salut que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS.

Pel que fa a les escoles del país, Salut té 59 aules amb algun tipus de confinament, de les quals 14 estan aïllades completament i 45 de manera parcial. El ministeri també investiga 39 classes més que estan en vigilància passiva.
Etiquetes
Veure’n més
20
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts