Projecte de parc logístic i superfície comercial

La iniciativa de Cardelús Patrimoni ja té compromès un 30% de l’espai de naus previst

Projecte de parc logístic i superfície comercialFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cardelús Patrimoni impulsa un projecte a la Margineda, al terreny propietat de Xavier Cardelús entre la botiga Motocard i el camp de pràctiques dels exàmens de conducció, que ha iniciat el camí de la comercialització i que està concebut com un híbrid entre parc logístic, superfície comercial i zona residencial, amb fins a sis blocs de pisos. El que ja s’ha llençat al mercat són els 28.000 metres quadrats de naus en lloguer. Un espai que s’adaptarà a les necessitats de cada client que s’instal·li i la quantitat de metres que necessiti i la intenció és iniciar la construcció quan ja s’hagin tancat acords per la meitat d’aquesta superfície. Actualment, i segons va avançar el gestor de patrimoni Lluís Suárez, hi ha un 30% de l’espai compromès amb activitats com ara un concessionari de cotxes o relacionades amb el món del motociclisme (i lligades a corredors), el transport o la distribució d’alimentació.

Hi ha contactes amb empreses locals però també amb operadors internacionals. Quant a la superfície comercial, “ja fa temps que estem en negociacions amb diferents operadors internacionals que es puguin establir aquí”. Suárez apunta que el que acabi esdevenint el projecte definitiu estarà marcat per aquest procés de sortida al mercat i l’interès que susciti, “perquè quan surts a comercialitzar reps els inputs”. Evita donar noms d’aquests contactes internacionals tot i que parla de “primeres marques”. En tot cas, l’objectiu és impulsar un projecte que sigui també “beneficiós per al país” i que generi atractiu, dinamitzi l’economia i generi llocs de treball.

Quant a la urbanització, ja està previst entrar al comú d’Andorra la Vella la proposta per construir els primers vials del recinte i obtenir la llicència de construcció. També el que ha de conduir fins a la part residencial, situada a la zona superior del terreny. Un projecte de fins a sis blocs, amb uns 125 habitatges, però que s’impulsarà “bloc a bloc, en funció de la demanda anirem fent” i que també podria arrencar en paral·lel a la superfície empresarial. En tot cas, per a aquesta part del projecte, Cardelús Patrimoni cerca un soci: “Estem en negociacions per poder tancar amb un soci per tirar endavant el projecte residencial”. Pisos que es plantegen a un cost assequible, cercant una oferta que ara mateix falta al país, argumenta Suárez, amb immobles de tres habitacions que puguin estar per sota dels 300.000 euros. Per tal d’afavorir la integració de la part residencial i l’empresarial s’han plantejat construccions amb sostres enjardinats.

Quant a la inversió, tampoc no s’avancen xifres perquè tot dependrà del projecte definitiu i de les necessitats associades com ara la quantitat d’aparcament.

Projecte de parc logístic i superfície comercial

Projecte de parc logístic i superfície comercial

tracking