x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Els joves d'Izquierda Unida titllen Andorra d''estanc amb bandera'

El coordinador de la Joventut Socialdemòcrata, Joao de Melo, ha lamentat aquestes paraules i els ha convidat a descobrir el Principat
El cartell promocional de la xerrada a Youtube

Un grup de joves d'Izquierda Unida titlla Andorra d''estanc amb bandera'

El cartell promocional de la xerrada a Youtube

Twitter Jóvenes de Izquierda Unida
Actualitzada 23/01/2021 a les 17:50
El grup espanyol Jóvenes de Izquierda Unida farà dijous una xerrada a través de Youtube per parlar sobre el traslladat a Andorra dels 'youtubers' amb l'objectiu de pagar menys impostos, segons ha fet saber a través de Twitter. La piulada per fer difusió de l'esdeveniment, titulat "Fuga neoliberal. Secesionismo para (youtubers) ricos" i que comptarà amb la presència d'una diputada a l'assemblea de Madrid i d'un professor de la Universitat Autònoma de la capital espanyola, assegura que es parlarà de "gentussa que per tal de no pagar impostos es trasllada a un estanc amb bandera", titllant d'aquesta manera despectiva al Principat.

La Joventut Socialdemòcrata d'Andorra ha respost al grup d'Izquierda Unida i els ha demanat respecte, un fet que també ha denunciat el seu el coordinador, Joao de Melo, qui a través de les xarxes ha lamentat les paraules dels Jóvenes d'Izquierda Unida i els ha convidat a venir al país perquè vegin que Andorra no és com ells la descriuen.
   
Etiquetes
  • #34 Clàudia
    (18/12/23 21:43)

    El joves aquests espanyols són una colla d'extremistes utòpics i ingenus. A Catalunya han augementat u 40 % els delictes i el 90 % dels delinquents són estrangers. Si deixes entrar gent pobre seràs un país pobre i amb molts problemes. Si deixes entrar gent rica, com a mínim no patiràs robatoris i segurament viuràs millor.

    Respondre
  • #33 Clown
    (24/01/21 09:39)

  • #32 Respuesto a un evasor fiscal en Finlandia
    (24/01/21 09:09)

    salut des-de Helsinki! va dir..
    Quizá el vago eres tú. No tienes ni idea de lo difícil que es conseguir seguidores y generar una marca personal que te permita diversificar tu fuente de ingresos; seguramente nunca has hecho nada en tu vida y por eso crees que los demás tampoco lo han hecho.
    Si te fuiste de Andorra porque govern no te daba paguita y no podías tener el tren de vida que llevan los youtubers, pues buen viento. Suerte que te has ido. De todas formas, ya que te has ido de Andorra, no tienes propiedades en Andorra y por lo tanto, no tributas en Andorra, te prohibo publicar en medios de comunicación andorranos.
    Demano disculpes a tothom per utilitzar una llengua que no es la própia dels nostres Co-Prínceps.

    Respondre
  • #31 Kiko
    (24/01/21 00:32)

    Habéis visto que pintas tienen esos 4 del cartel??? Parecen sacados de una película de Torrente jajaja, que mala es la envidia hacia el principado de Andorra, cuando este país siempre ha dado trabajo a Españoles y más personas de fuera, solo hay que ver la pinta de frikis de esos 4 para saber que nadie se los toma en serio, visca Andorra

    Respondre
  • #30 Josep maria
    (24/01/21 00:02)

    Yo apar de una denuncia per par d'Andorra un any de presó per que aprenguin modals estic ben orgullos del meu país

    Respondre
  • #29 Pau sense vot
    (23/01/21 23:11)

    No os preocupéis, si los de Izquierda Unida son 50, los jóvenes serán 4 gatos...y por el lenguaje se les ve bastante cortos además. No les hagáis caso. Izquierda Unida era un referente cuando estaba Julio Anguita, ahora no existe.

    Respondre
  • #28 Albert
    (23/01/21 23:09)

    La ignorancia es la pitjor consellera, es evident que no tenen ni idea de la historia del nostre pais aixi que paraules buides de contingut que nomes demostren aixo la ignorancia de tots els que les han pronunciat

    Respondre
  • #27 ohquemacoisme
    (23/01/21 23:01)

    A Espanya viuen 47 milions de persones. Unes 625 vegades la població d'Andorra.
    A Andorra llegeixo, escolto, veig notícies d'Espanya i un ventall d'opinions i maneres d'expressar-les. Unes fonamentades i amb estil i altres el contrari.
    A Espanya, amb 625 vegades més oportunitats, quan hi ha una notícia d'Andorra, ( o del que sigui), trobarem de tot. Només cal buscar-ho. Des de l'anàlisi exquisida i en profunditat fins al més impresentable i grollera.

    Espero que els Andorrans no formin la seva opinió sobre Espanya per exabruptes com el d'IU o Ana Rosa, igual que espero que els espanyols no la formin sobre Andorra pel que llegeixen per exemple en els comentaris d'aquest periòdic.

    Respondre
  • #26 Sergi
    (23/01/21 22:47)

    Si convideu aquesta gentussa a visitar el país sobretot que quedi clar que és tracta del Principat d'Andorra i no d'Andorra de Teruel. No sigui que no sapigui ni a on es troba Andorra

    Respondre
  • #25 Eva
    (23/01/21 22:31)

    Jordi va dir..
    Doncs denunciar el tuit ho trobo una bona idea. Acabo de fer el mateix i convido a tothom que s'afegeixi.
    Aquesta es tota l'energia que penso destinar a aquestes rucades. 
    Com mes diem millor per a ells, mes repercussio.
    Al fi al el que es mereixen es una demanda judicial 

    Respondre
Veure’n més
34
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts