x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Tres defuncions i 83 contagis nous per Covid

Dues de les víctimes estaven ingressades a l'hospital i a la planta habilitada a El Cedre i la tercera era una padrina de la clínica de Sant Vicenç d'Enclar
Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 23/01/2021 a les 17:27
Tres malalts de Covid han mort en les darreres hores, segons ha pogut saber el Diari. Una de les víctimes, de 96 anys, és una padrina de Sant Vicenç d'Enclar que ha traspassat per la infecció a la clínica geriàtrica i que esdevé la vuitena defunció d'aquest centre. Les altres dues víctimes són una pacient de 79 anys que estava ingressada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i una padrina de 81 anys que es trobava a la planta Covid habilitada a El Cedre i que era una de les ingressades que provenia de l'hospital. Les tres defuncions eleven la xifra de víctimes per la pandèmia a 96.

El SAAS ha informat aquesta tarda que el centre sociosanitari de Santa Coloma té 14 pacients, dels quals 5 provenen de Salita, 5 de Sant Vicenç d'Enclar, un de la residència Albó i tres pacients geriàtrics procedents del seu domicili i que van ser derivats des del servei d'Urgències.

Salut ha notificat 83 contagis nous en les darreres 24 hores i el nombre de casos acumulats per Covid al país des de l'inici de la pandèmia és de 9.499 persones. El nombre de malalts també ha incrementat de 786 a 815, 29 més, i s'han donat 51 noves altes, que augmenten a 8.588 les recuperacions des del març. L'hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb 33 pacients per Covid, dels quals 21 es troben ingressats a planta i a l'àrea de Cures Intensives hi ha 12, un més respecte a ahir, 10 d'ells sota ventilació mecànica. 

Les escoles del país tenen 60 aules amb algun tipus de confinament per algun cas positiu de coronavirus. En total 16 classes estan sota un aïllament total i 44 el tenen aplicat de manera parcial. Salut també té 35 aules més sota vigilància passiva. 

Vacunades 578 persones des de dimecres
La vacuna contra la Covid s'ha posat des de divendres a un total de 578 professionals de la Salut i residents de centres sociosanitaris. El Govern ha detallat aquesta tarda que ahir es van administrar 212 dosis, concretament a 126 sanitaris, 31 interns i 48 treballadors de Salita i 7 professionals de Sant Vicenç d'Enclar que són els únics que no estan afectats pel brot que hi ha a la clínica geriàtrica.


El SAAS ha iniciat avui la quarta jornada de vacunacions. El primer dia, el dimecres, es va administrar a dues-centes persones i dijous es va vaccinar a 136 més, entre els quals hi havia 105 metges, infermeres, auxiliars i personal de transport sanitari, bombers, i residents i professionals de la residència Albó.
Etiquetes
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts