justícia

En recerca el pare que es va endur els quatre fills al país

En recerca el pare que es va endur els quatre fills al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home de 36 anys que el 2 de gener va “desaparèixer” de Mont-roig del Camp, a Tarragona, amb els quatre fills i que va ser localitzat a Andorra està en crida i cerca, segons informacions publicades ahir al Diari de Tarragona. La magistrada del jutjat de violència contra la dona número 1 de Reus va sol·licitar a l’acusat que es presentés dijous 14 de gener a les dependències judicials de la localitat tarragonina, però no ho va fer, situació per la qual la jutgessa ha decidit engegar l’ordre, que ha estat sol·licitada per l’advocat de la mare dels quatre infants.

El jutjat de violència sobre la dona de Reus ja havia enviat el 8 de gener una providència al jutjat degà de la Seu d’Urgell perquè notifiqués a l’home, que es trobaria encara a Andorra, que es personés el dia 14 de gener a la capital del Baix Camp per declarar sobre el presumpte segrest parental dels seus quatre fills.

Segons s’assenyala al rotatiu català, l’home va fer cas omís de l’ordre judicial i no es va presentar a la citació.

Cal tenir en compte que com que Andorra no forma part de l’espai Schengen i el pare seguiria aquí amb els quatre fills, l’ordre de cerca ha de ser internacional perquè sigui efectiva i és necessari un acord entre ambdós països per poder fer l’extradició.

La titular del jutjat de violència de Reus, segons el Diari de Tarragona, ha arxivat provisionalment la causa a l’espera que es compleixi la requisitòria i el cas ha tornat a la fase d’investigació per ampliar la informació d’aquest presumpte segrest parental.

tracking