pandèmia mundial

Alemanya inclou Andorra en la llista de 20 països amb "alta incidència" del virus

Aquesta inclusió implica que cal un doble test negatiu i una quarantena per anar a Alemanya des del Principat

Alemanya declara Andorra zona de risc i desaconsella viatjar al Principat pels casos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritats sanitàries alemanyes han inclòs Andorra en el grup de més de 20 països que tenen una "alta incidència" del virus, per als quals les restriccions de viatges són les més dures. L'Institut Robert Koch (RKI), en col·laboració amb els ministeris d'Interior i Sanitat, ha actualitzat aquesta tarda la nova classificació de països segons el seu risc epidemiològic d'acord amb el Govern central i els estats federats.

En aquest grup, a més d’Andorra, es troben Albània, Bolívia, Bòsnia, Egipte, Emirats Àrabs Units, Eslovènia, Espanya, Estats Units, Estònia, Iran, Israel, Colòmbia, Kosovo, Letònia, Líban, Lituània, Macedònia de el Nord, Mèxic , Montenegro, Panamà, Portugal, República Txeca, Sèrbia i els Territoris Palestins.

Aquesta inclusió en la llista implica que que els viatgers procedents d'aquests països hauran de presentar un doble test negatiu per poder entrar a Alemanya. El primer s’haurà de fer 48 hores abans de el vol i lliurar-lo només aterrar i el segon es podrà fer a partir de el cinquè dia de la quarantena, que serà obligatòria per a les persones procedents d'aquests països "d’alta incidència".

tracking