Ordre de cerca i captura pel pare que va endur-se els quatre fills a Andorra

L'acusat no es va presentar dijous al Jutjat de Violència contra la dona número 1 de Reus

La policia deté un jove per amenaçar de mort el seu pareARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'home de36anys que el passat 2 de gener va "desaparèixer" de Mont-Roig del Camp amb els seus quatre fills i que va ser localitzat a Andorra està en cerca i captura, segons explica avui el Diari de Tarragona. La magistrada del Jutjat de Violència contra la dona número 1 de Reus va sol·licitar a l'acusat que es presentés el passat dijous dia 14 a les dependències judicials de la localitat tarragonina, però aquest no ho va fer, fet pel qual la jutgessa ha decidit engegar l'ordre, que ha estat sol·licitada per l'advocat de la mare dels quatre infants.

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Reus ja havia enviat el 8 de gener una providència al Jutjat Degà de la Seu d'Urgell perquè notifiqués a l'home, que es trobaria encara a Andorra, que es personés el dia 14 a la capital del Baix Camp per declarar sobre el presumpte segrest parental dels seus quatre fills, però l'home va fer cas omís i no es va presentar a la citació. Cal tenir en compte que, com que Andorra no forma part de l'espai Schengen i el pare seguiria aquí, l'ordre de cerca ha de ser internacionalperquèsigui efectiva i és necessari un acord entre ambdós països per a poder fer l'extradició.

La jutge, segons el mitjà, ha arxivat provisionalment la causa a l'espera que es compleixi larequisitòriai el cas ha tornat a la fase d'investigació per ampliar la informació d'aquest presumpte segrest.

tracking