Màster class de música amb el bateria Toni Mateos

L'acte, on hi participaran la Fundació ONCA i la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, tindrà lloc dillus 25 de gener a les 18.30 hores

Màster class de música amb el bateria Toni Mateos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FundacióONCAparticiparà juntament amb els usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell en la segonamàster classorganitzada per la FundacióSIFUque anirà a càrrec del bateria ToniMateos.Mateosés un dels músics habituals d'artistes de renom comJuanes,AlejandroSanz,JoaquínSabina,MiguelRíos, Miguel Bosé,AnaTorroja, David Bisbal iMalú, entre altres, i ha participat com a instrumentista en programes com 'LaVoz', 'Tu caramesuena' i 'OperaciónTriunfo'.

La sessió es farà a les instal·lacions de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell el dilluns 25 de gener a les 18.30 i hi participaran dos grups deXeridellen dos espais diferents de l'escola. Per tal de seguir les recomanacions del ministeri de Salut, cada grup es farà amb quatre participants i un acompanyant de suport. La FundacióONCAtambé ha convidat a l'Espai de Música Moderna i a l'Escola de Música de les Valls del Nord, que participaran telemàticament des de cada centre.

tracking