Esquí

Els monitors d'EMAP demanen solucions

Una quarantena de professionals s'han reunit per recollir firmes abans de reunir-se amb la cònsol de la Massana

Els monitors d'esquí d'EMAP demanen solucionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena de monitors s’han reunit a la plaça de les Fontetes de la Massana per tal de recollir signatures abans de reunir-se amb la cònsol major i presidenta d'EMAP, Olga Molné. El col.lectiu demana ajudes, ja que aquesta temporada l’empresa ha contractat personal forà enlloc del que resideix al país i denuncia que s’han quedat sense CASS i que les ajudes de serveis socials que els faciliten són del tot insuficients tant en el temps, ja que acaben a 31 de gener, com amb l’import, que és el salari mínim en el millor dels casos.

Quatre monitors d’esquí que enguany no han pogut ser contractats per Vallnord Pal Arinsal per la pandèmia s'han reunit avui amb les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, per establir una primera presa de contacte i exposar els neguits davant la falta de feina. Els professionals han fet saber que entenen que l’estació no hagi pogut obrir davant la impossibilitat d’arribada d’esquiadors de fora, erò demanen solucions a la situació.

Les cònsols han recollit els plantejaments i s’han posat a disposició per intermediar i agilitzar els ajuts que ofereix Govern i també les prestacions de la CASS, així com assessorament a l’hora de realitzar tràmits per accedir als ajuts.

tracking