Successos

Detingut al Pas de la Casa un home amb 5.000 paquets de tabac de contraban

Detingut al Pas de la Casa un home amb 5.000 paquets de tabac de contraban

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La unitat de lluita contra el frau de la duana va decomissar ahir al Pas de la Casa uns cinc mil paquets de tabac de contraban de les marques Philip Morris i Marlboro. El valor del tabac decomissat per la duana seria d’uns 17.400 euros. Segons va informar el Govern ahir en un comunicat, l’operació realitzada per la unitat de lluita contra el frau s’emmarca en les accions de lluita contra el tràfic il·lícit de mercaderies sensibles.

L’home que conduïa el vehicle carregat amb el tabac de contraban, i que no resideix al Principat, va ser detingut per la policia un cop va ser informada de l’operació per part de la unitat de lluita contra el frau de la duana. El detingut havia d’entregar la mercaderia presumptament a diverses persones que l’havien d’introduir a França a peu a través de la muntanya.

En el mateix comunicat del Govern s’assenyala que l’alt valor del decomís fa que es consideri l’home responsable d’un delicte penal. El material comissat, tant el tabac com el vehicle, va ser lliurat a la policia i l’home estava pendent ahir de passar a disposició judicial.

tracking