pandèmia mundial

França preveu mantenir les estacions tancades al febrer

El primer ministre, que anunciarà la decisió final el dijous, ha manifestat que el govern prioritzarà les qüestions sanitàries abans que les econòmiques

França aixecarà el confinament dimarts amb toc de queda de les 20 a les 6 hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

França preveu que les estacions d'esquí segueixin tancades durant les vacances escolars, que s'allarguen del 6 al 22 de febrer, del 13 de febrer a l'1 de març i del 20 de febrer al 8 de març en funció de cada departament, segons ha anunciat el mitjà gal Le Monde. La situació epidemiològica i les darreres dades apunten que l'executiu francès decidirà demà que els remuntadors mecànics segueixen sense funcionar durant tot el mes, ja que el primer ministre,JeanCastex, va declarar ahir en un programa de televisió que es prioritzaran "les qüestions sanitàries abans que les econòmiques".

La decisió final es prendrà demà durant el Consell de defensa i s'anunciarà de manera oficial durant la roda de premsa que el primer ministre ofereix cada dijous. El sector de la neu a França ha estimat que les pèrdues pel tancament de les estacions arran de la Covid ascendeixen a 1.600 milions d'euros.

El país del nord va notificar ahir 3.736 casos nous per Covid, que incrementen la xifra de contagis registrats des de l'inici de la pandèmia a 2.914.725, i un total de 25.619 pacients ingressats a l'hospital, dels quals 2.813 es troben a les Unitats de Cures Intensives. Les darreres 24 hores també han estat negres per França, ja que s'han produït 403 defuncions pel virus i les víctimes al país ja s'eleven a 49.327.

tracking