pandèmia mundial

Onze pacients ingressats a l'UCI i 62 contagis nous

L'hospital compta amb 37 malalts per coronavirus, un més respecte a ahir

Hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat de Cures Intensives ha rebut en les darreres 24 hores dos pacients més per coronavirus i actualment la xifra d'ingressats ja s'eleva a 11 persones, vuit d'elles sota ventilació mecànica, segons ha informat aquesta tarda el SAAS. L'hospital Nostra Senyora de Meritxell té un total de 37 pacients per Covid, un més respecte a les dades facilitades ahir pel ministeri de Salut, i de les quals 26 es troben a planta.

El Cedre, que allotja els usuaris procedents de les diverses residències del país té avui 17 persones ingressades per coronavirus, tres menys que ahir, arran de dues altes d'interns de Salita i de la defunció d'una dona procedent de Sant Vicenç d'Enclar.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha destacat que en les darreres 24 hores s'han detectat 62 contagis nous i que el nombre de casos totals acumulats des de l'inici de la pandèmia és de 9.145. La taxa de reproducció ha baixat a 1,02, però el nombre de persones que actualment tenen Covid ha pujat a 855 i des del març s'han donat8.198 altes. Pel que fa a les escoles, hi ha 38 aules amb algun tipus d'aïllament, de les quals 6 estan completament confinades i 32 de manera parcial.

tracking