Salut registra 45 contagis nous i 9 pacients a l'UCI

El centre hospitalari suma 35 malalts i deriva un afectat a El Cedre

Residència El CedreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pandèmia torna a elevar la pressió hospitalària amb 36 ingressats, davant dels 29 que es van anunciar dissabte. L'UCI suma dos nous pacients i arriba a 9 afectats de Covid, sis dels quals necessiten suport de ventilació mecànica, en una setmana amb augments constants. La situació a planta també s'agreuja perquè dels 22 contagiats d'ahir s'ha passat a 29 en les últimes hores.

Salut ha informat que els positius nous han estat 45 avui que incrementen l'afectació total a 9.083 persones amb 838 casos actius, set més que ahir. El global de malalts recuperats se situa en 8.154 amb les 38 altes registrades en les últimes hores.

El Cedre augmenta a 20 malalts a la planta habilitada per la Covid per l'ingrés d'un pacient geriàtric que ha arribat del domicili al servei d'Urgències i ha estat derivat al centre sociosanitari des de l'hospital, segons ha detalla el SAAS. L'àrea per a malalts amb coronavirus suma a més 7 residents de Salita, 11 de la clínica Sant Vicenç d'Enclar i 1 usuari de la residència Albó.

Una classe més tancada

Els positius de coronavirus han estat la causa del tancament d'una nova aula que incrementa a 4 el total de classes totalment aïllades a domicili. Els grups educatius amb part dels alumnes confinats a casa augmenten dels 24 d'ahir a 26 avui i hi ha 20 classes en vigilància passiva, una més que ahir, per la detecció d'algun cas de SARS-CoV-2

tracking