TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

interior

Vendre alcohol a menors és un delicte penal a la nova llei que ha entrat en vigor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llei qualificada de seguretat pública va entrar en vigor ahir, tal com va anunciar el Govern en un comunicat. El text tipifica com a infraccions penals la venda i la cessió d’alcohol a menors. A més a més, s’ han afegit dos articles al Codi Penal referents a les sancions i penes per venda o cessió d’alcohol a menors d’edat.

Aquest enduriment el que vol és establir mesures efectives per impedir que les persones que no arribin a la majoria d’edat puguin adquirir productes alcohòlics. En aquest sentit, des de l’executiu van indicar que “el consum d’alcohol entre els menors d’edat comporta importants perjudicis per a la salut física i mental i comprometent greument el seu desenvolupament cognitiu”, i també van recordar que els establiments que venen begudes alcohòliques, ja siguin bars o similars, botigues o supermercats cal que demanin la identificació pertinent als joves per tal de verificar que tenen més de 18 anys.

tracking