Pandèmia mundial

Salut notifica 50 positius i l'UCI baixa a 5 pacients amb Covid

Un dels avis de Salita abandona la planta de coronavirus d'El Cedre, mentre que els actius pugen a 689

Proves testos test TMA PCRFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El minsiteri de Salut ha detectat 50 positius nous de coronavirus en les darreres 24 hores, els quals han fet créixer el nombre de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 8.868, mentre que la segona onada ha superat la barrera dels 8.000 contagis i s'ha situat en 8.011. De la seva banda, hi ha 28 casos actius més respecte ahir i se'n comptabilitzen un total de 689.

La pressió sanitària s'ha reduït en les últimes hores amb la sortida de l'UCI de dos pacients amb Covid dels set que hi havia ahir. Quatre dels ingressats a la unitat per als malalts me´s greus continuen amb suport de ventilació mecànica. La situació a l'hospital es completa amb 23 afectats pel virus en habitacions de planta, que deixen 28 ingressats en total, un menys que ahir.

La planta geriàtrica de coronavirus habilitada a El Cedre també registra un pacient menys ja que un dels padrins traslladats de Salita ha abandonat el centre sociosanitari. A l'àrea Covid es mantenen 8 usuaris de Salita, onze derivats de la clínica Sant Vicenç d'Enclar i un de la residència Albó contagiats en els brots que hi ha hagut en les diverses institucions.

Finalment i pel que fa a la població escolar, hi ha 10 aules sota vigilància activa per positius, un d'elles està confinada totalment i 9 de manera parcial. A més, hi ha 15 classes en vigilància passiva.

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

tracking