x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Teatre i cinema en el segon trimestre de la Saison Culturelle

El 28 de gener es podrà gaudir de Cerebrum al Teatre Comunal de la capital
Actualitzada 13/01/2021 a les 13:24

L'ambaixador francès a Andorra, Jean-Claude Tribolet, ha presentat aquest matí el segon trimestre de la Saison Culturelle de la temporada 2020/21 i ha desvetllat que els tres primers mesos de l'any, la iniciativa anirà enfocada al teatre i el cine. Aquests mesos s'intentarà seduir al públic amb tres propostes, una cada mes. El 28 de gener es podrà gaudir de Cerebrum al Teatre Comunal de la capital, una conferència-espectacle en la qual els espectadors podran descobrir el funcionament del cervell que s'ha fet en col·laboració amb la Societat Andorrana de Ciències i l'Institut d'Estudis Andorrans.

El mes de febrer, la proposta estarà enfocada al públic més jove, ja que s'aprofitarà la setmana de Carnestoltes, del 16 al 20 de febrer, per celebrar una setmana de cinema d'animació en col·laboració amb tots els comuns i l'Aliança andorrano-francesa. Dins d'aquesta proposta s'oferiran dos programes: Best of Annecy 2020, una selecció de curtmetratges dels alumnes de segon any de l'escola d'imatge Gobelins, i Best of Annecy Kids 2020. La proposta trimestral acabarà el 13 de març amb Les singes aussi s'ennuient le dimanche, a la sala del Complex d'Encamp. L'obra també té un caire científic i parteix de descobriments paleontològics per explicar la relació entre l'home i els primats.

La presentació de la Saison Culturelle s'està fent de manera trimestral per adaptar-se a l'evolució de la pandèmia. Aquest fet també ha potenciat les col·laboracions i coproduccions amb artistes i entitats andorranes.

Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts