x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Defunció d'una dona amb Covid i vuit ingressos més a l'hospital

La difunta estava al centre hospitalari on augmenten a 31 els malalts amb el virus
Exterior de l' Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Actualitzada 12/01/2021 a les 18:57
La Covid ha provocat una nova víctima amb el traspàs d'una dona que estava ingressada al centre hospitalari i que no provenia de cap residència geriàtrica, segons ha informat el Govern aquesta tarda. Aquesta defunció eleva a 87 els òbits des de l'inici de la pandèmia amb 34 morts corresponents a la segona onada al país.

La pressió sanitària augmenta notablement avui perquè hi ha vuit nous ingressos en les últimes hores a l'hospital que arriba a 31 afectats amb el virus. El nombre de pacients s'incrementa a l'UCI amb un nou hospitalitzat que suma sis contagiats a la unitat i tres d'ells, com ahir, necessiten ventilació mecànica. La majoria d'ingressos s'han produït a planta amb 7 malalts més que s'afegeixen als 18 que hi havia dilluns a la tarda. Salut especifica que entre els 25 afectats de planta hi ha 3 usuaris de Salita i 6 de la clínica Sant Vicenç afectats pels brots que s'han produït als dos centres. 

La situació a la planta per a malalts amb coronavirus a El Cedre augmenta amb un ingrés respecte els 22 que hi havia ahir pel trasllat d'un padrí de la clínica Sant Vicenç d'Enclar, d'on provenen 11 dels pacients. La mateixa quantitat són avis de Salita i hi ha un usuari de la residència Albó.

L'actualització sanitària situa el total de contagiats en 8.745 persones amb 63 positius notificats des d'ahir. El total de malalts amb el virus actiu són 692, 26 més dels que hi havia dilluns i les recuperacions ascendeixen a 7.966 amb les 36 altes registrades en l'últim balanç.

Més aules afectades
L'impacte de la pandèmia als centres educatius augmenta cada dia des del retorn dijous passat a les aules després del període de vacances de Nadal. El Govern ha anunciat que avui hi ha una classe tancada per casos de SARS-CoV-2 amb tots els alumnes a casa i set grups educatius amb part dels escolars confinats a domicili per contagis de la Covid. Altres sis aules estan en vigilància passiva i poden continuar l'ensenyament presencial.
Etiquetes
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts