Govern treballa en ajudes al sector primari per assolir el segell ecològic

La ministra Sílvia Calvó i el director del departament d’Agricultura, Josep M. Casals, han rebut avui Mathieu Garaud, productor local de mels

Calvó, Casal i GaraudSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern està treballanten el desenvolupament de noves línies d'ajuts al sector primari per a poder obtenir la certificació de producció ecològica que forma part del reglament que l'exeuctiu va aprovar recentmentper certificar productes vinculats a l’horta, confitures i melmelades, vins, ous i mels, entre d’altres. En aquest sentit, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i eldirector del departament d’Agricultura, Josep M. Casals, ha rebut avuiMathieu Garaud, fundador d'Autèntic Abelles, productor local de mels adherit a la marca de Productes Agraris i Artesans d’Andorra.Durant la trobada Garaud ha explicat el procés d’elaboració dels seus productes artesans i l’elevada qualitat de les seves mels per la ubicació de les arnes en diversos indrets del país en la que predomina l’entorn natural.

Autèntic Abelles produeix diverses varietats de mels a través de les més de 150 arnes que té ubicades en diferents indrets del país i recentment ha estat guardonat amb la medalla d'or al concurs internacional de mels CARI, que té lloc cada any a la ciutat de Louvain-la-Neuve a Bèlgica i al qual hi concorren mels d’arreu d’Europa i onhi van participar més d’un centenar de productors procedents de diversos països europeus.

tracking