Disset restaurants oferiran l'escudella de Sant Antoni

Els establiments incorporaran durant aquest cap de setmana el tradicional plat a la seva carta arran de l'anul·lació del tradicional acte per la pandèmia

Disset restaurants oferiran l'escudella de Sant Antoni aquest cap de setmanacomú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Disset restaurants de la Massana oferiran aquest cap de setmana la tradicional escudella de Sant Antoni dins la seva carta, amb preus d'entre els 8 i els 14 euros. "És la festivitat més arrelada de la Massana, ja que celebrem el patró de la parròquia. La base d'aquesta festa, a més de la tradició, és la participació ciutadana, no només perquè és un punt de trobada sinó també perquè l'escudella l'elaboren la Confraria d'Escudellairesde la Massana, amb el suport d'un grup de voluntaris. Per això, enguany no podrem celebrar-la, per seguretat i responsabilitat", ha afirmat el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, GuillemForné.

El comú i els establiments han organitzat la iniciativa arran de l'anul·lacióde la tradicional escudellada popular a causa de la pandèmia de la Covid-19 i alguns d'ells també oferiran poderemportar-se el menjar a casa i servei a domicili. Els comensals podran participaren unconcurs per obtenir un menú de les Jornades de Cuina d'Hivern de la Massana Fogons, que es faran al febrer. Les persones interessades a participar només caldrà que pengin a Instagram una foto de l'escudella que estiguin menjant a un restaurant de la parròquia, amb l'etiqueta de la Massana Fogons.

Els restaurants que formen part de la campanya són la BordaEulari, elMolídels Fanals,DonPiacere, Casa Eyre,Gustus, bar Ivan, Borda Raubert, la Bordeta del Poble, bar restaurant Bonet, BordaXixerella, la Torrada, Prat Gran,Sento'20, Pla de la Cot, Coll de la Botella, l'Expresso iCaliforniaGrill.

tracking