x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
formació

La Fundació Crèdit Andorrà inicia nova temporada d'activitats per a gent gran

La primera formació a través de l'Aula Virtual de L'espai es farà el 18 de gener
Una sessió anterior de l'Espai de la Fundació Crèdit Andorrà.

La Fundació Crèdit Andorrà obre una aula virtual per als usuaris de l'Espai

Una sessió presencial dels cursos i taller a L'espai.

Fundació Crèdit Andorrà.
Actualitzada 11/01/2021 a les 13:22
La Fundació Crèdit Andorrà inicia el 18 de gener una nova temporada d'activitats i formació destinades a majors de 60 anys a través de l'Aula Virtual de L'espai, que es va posar en marxa a causa de la pandèmia. El nou programa inclou cursos i tallers preventius enfocats al treball de les noves tecnologies, l’alimentació saludable, la història d’Andorra o els primers auxilis. Una de les grans novetats de la temporada serà la visita a la nova exposició del Museu Carmen Thyssen Andorra, que es farà de manera presencial i seguint totes les mesures sanitàries pertinents.

La primera formació serà el taller de telèfon mòbil, que es farà els dilluns i dimecres des del 18 de generfins al 24 de març, amb l'objectiu que els participants aprenguin a fer servir eines com WhatsApp, el correu, Internet, o Google Maps i s’aprendrà a descarregar joc, entre altres. Així mateix, hi haurà tallers sobre estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, vídeo digital, eines telemàtiques i d'altres preventius sobre salut com la relació de l'alimentació i la Covid, caigudes accidentals, com cuidar al cuidador, Aliments energètics, iniciació als primers auxilis i un taller sobre urgències mèdiques.

Les persones interessades en participar en formacions i taller han de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça www.fundaciocreditandorra.ad.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts