pandèmia mundial

Nova defunció per Covid

La víctima, que esdevé la número 86, és un padrí que es trobava ingressat a la planta habilitada a El Cedre i que provenia de Sant Vicenç d'Enclar

El centre sociosanitari El Cedre.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un padrí que es trobava ingressat a la planta Covid habilitada a El Cedre i que provenia de Sant Vicenç d'Enclar ha mort avui segons ha informat el Govern. La víctima es converteix en la número 86 de la pandèmia, després que ahir un altre padrí, provinent de Salita i que estava ingressat a l'hospital, traspassés per la malaltia. Salut ha notificat un total de 67 contagis nous en les darreres 24 hores, i la xifra de casos acumulats des de l'inici de la pandèmia al país és de 8.653, dels quals 7.796 corresponen a la segona onada. El nombre de persones amb Covid també ha incrementat i és de 843 malalts, 66 més que ahir, ja que no s'ha comptabilitzat cap recuperació nova.

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha rebut un ingrés nou a planta, àrea que actualment compta amb 18 pacients mentre que l'UCI es manté amb 5 ingressats, tres dels quals es troben sota ventilació mecànica. La planta Covid d'El Cedre segueix amb 23 pacients, dels quals 12 són residents de Salita, 10 de Sant Vicenç Enclar i un de l'Albó.

Les escoles del país compten amb dues aules aïllades totalment i tres més sota vigilància passiva.

tracking