TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Pandèmia mundial

La Llei òmnibus no dona resposta al sector turístic segons el PS i la Unió Hotelera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llei òmnibus de Govern no permet cobrir les necessitats ni donar resposta a la problemàtica que té el sector turístic. Aquesta és la conclusió a la qual van arribar el PS i membres de la Unió Hotelera ahir, durant una reunió telemàtica. A la trobada va prendre part el president del grup parlamentari, Pere López, i els representants dels hotelers, i van analitzar de manera conjunta la situació del sector.

El PS va criticar que durant la redacció i el treball de la Llei òmnibus “no hi hagués interlocució amb els representants dels diferents sectors econòmics” vinculats al turisme, i va afegir que cal que es treballi “amb noves propostes i solucions, sigui per via reglamentària o per via de modificació legal”. López va insistir que cal revisar la reglamentació de les suspensions temporals dels contractes de treball i de les vacances, “perquè hi ha hagut un canvi de les regles i això està provocant moltes dificultats” al sector.

tracking