Esquí

Irineu Esteve acaba 33è a la cursa de Val di Fiemme

L'esquiador andorrà ocupa el lloc 22 en la general del Tour de Ski

Irineu Esteve acaba 25è als 15 km persecució i manté la 18a plaça de la general del Tour d'SkiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve ha aconseguit acabar en la posició 33 de la cursa dels 15 quilòmetres mass start que ha disputat avui a Val di Fiemme, a Itàlia, dins del Tour de Ski. L'esquiador de fons andorrà ha fet un temps de 43.13,7, a 1.40,0 del guanyador que ha tornat a ser el rus Alexander Bolshunov, i sesitua amb aquest resultat en el lloc 22è de la general del Tour que encara té dos dies de competició en l'estació italiana.

La FAE ha destacat que l'andorrà ha estat en els primers llocs de la prova inicialment però que ha anat perdent temps en les baixades. L'entrenador d'Irineu Esteve, Joan Erola, ha manifestat que "ha corregut molt bé, el que passa és que hem tingut problemes amb els esquís. Eren molt lents els esquís, i ha sigut una pena perquè ha sortit molt decidit, però ja en la primera baixada, en l'estadi, ja hem vist que érem lents. Quan tens un esquí que no està al nivell de la mitja, en Copa del Món és impossible fer resultat, i això ens ha passat" i ha destacat que Esteve "s'ha defensat molt bé, pujant el véiem molt fort, però aquestes coses a vegades passen, i aquesta vegada ens ha passat a nosaltres".

Matías Vargas 21è a Chatel

Les proves d'esquí alpí deixen avui un resultat el 21è lloc de Matías Vargas en el supergegant FIS de Chatel després de quedar a 1.30 del vencedor el francès Victor Schuller. Els altres competidors andorrans han estat Robert Ferrari que ha ocupat el 89è lloc, Marc Fernández ha estat 92è i Lluís Torres dues posicions al darrere.

La Federació remarca que les proves d'ahir i avui han servit als esquiadors andorrans per millorar punts. Vargas va assolir 48.81 punts, Ferrari en va fer 102.21 i Torres, 116.04.

tracking