x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Cinc intoxicats en un incendi en un pis ocupat a la Seu

Els bombers van controlar la deflagració en poc més de mitja hora
Fum en una casa 'okupada' a la Seu

Fum en una casa 'okupada' a la Seu

Els bombers han rebut l'avís pels volts de les 9.30 hores i han pogut controlar-lo al cap de mitja hora

La columna de fum a la Seu d'Urgell

Incendi en un habitatge "okupat" de la Seu

La columna de fum a la Seu d'Urgell.

Actualitzada 05/01/2021 a les 11:23
Els serveis d’emergències van atendre ahir una família amb tres menors d’edat que es van veure afectats per un incendi en un pis que es trobava ocupat de manera il·legal a la Seu d’Urgell. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues dotacions del parc de bombers de la capital de l’Alt Urgell i van treballar per a sufocar les flames que sortien des de l’interior del dúplex del número 14 del carrer Portal d’Andorra. L’incendi es va originar a l’interior i va afectar el menjador de l’habitatge i va provocar una gran columna de fum, que va ser visible des de gran part de la ciutat.

Fonts pròximes van explicar que l’origen del foc podia haver estat un curtcircuit, que va provocar que el sofà de la sala d’estar s’encengués i que el foc es propagués ràpidament. Els bombers, per part seva, van indicar que estaven investigant l’origen de la deflagració que va provocar danys materials. L’avís el van rebre quan passaven 3 minuts d’un quart de deu del matí, i van controlar l’incendi en mitja hora. Les 5 persones que ocupaven l’habitatge, veïns de la Seu, van ser traslladats a l’Hospital, on van ser tractats per inhalació de fum. La família va rebre l’alta a primera hora de la tarda i els serveis socials els van allotjar en un hotel a l’espera que un informe determini si l’estructura de l’habitatge ha quedat afectada. La regidora de serveis socials, Marian Lamolla, va explicar que Càritas d’Urgell va proporcionar roba als afectats.

L’edifici compta amb diversos pisos ocupats. La infraestructura que va patir la deflagració és al costat del bloc de la plaça Europa, on també viuen de manera il·legal una trentena de famílies.
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts