x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Els Reis Mags d'Orient desfilen per tot el país

Ses Majestats han saludat els infants amb una rua diferent a l'habitual arran de la pandèmia

Arriben els Reis Mags d'Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar durant la desfilada per Ciutat de Valls

Ses Majestats a Canillo

Tot i el fred, els Reis d'Orient han saludat a tots els infants que estaven al carrer i als balcons i finestres

La cavalcada a Escaldes

Ses Majestats també han passat per la parròquia escaldenca

Missatge dels Reis Mags d'Orient als infants de Sant Julià

Els tres reis han deixat una salutació a tots els nens i nenes de la parròquia

Els tres Reis Mags d'Orient durant la cavalcada a Andorra la Vella

Els tres Reis Mags d'Orient

Els tres Reis Mags d'Orient durant la cavalcada a Andorra la Vella

Comú d'Andorra la Vella
Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Andorra 6

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Andorra

Els Reis d'Orient han desfilat per les parròquies

Actualitzada 05/01/2021 a les 22:15
Ses Majestats els Reis Mags d'Orient s'han muntat en les carrosses aquesta tarda i han començat a desfilar pel país per a que tots els nens i nenes els puguin veure abans de posar-se a treballar en la nit més esperada de l'any per als més menuts. Melcior, Gaspar i Baltasar amb la mascareta posada, han saludat els infants amb una desfilada, que enguany no ha estat tan tradicional arran de la pandèmia. La primera diferència respecte a altres anys és que Andorra la Vella i Escaldes-Engordany l'han realitzat per separat. La capital ha preparat una rua de vint quilòmetres per tota la parròquia amb una sola carrossa on no s'han repartit caramels i al carrer Prat de la Creu una cinquantena de persones s'han aplegat per veure a Ses Majestats, per grups i mantenint la distància de seguretat, tot i les recomanacions del Govern i dels comuns de no assistir als carrers per evitar aglomeracions.

Pel que fa a Escaldes, els Reis d'Orient han començat la cavalcada una mica més tard del previst, ja que s'han allargat en saludar els infants que els havien anat a veure al Prat del Roure. Des de la Unió Pro Turisme van explicar que l'organització de la cavalcada serà la mateixa que a la capital: sense caramels i amb una sola carrossa que recorrerà tots els carrers. Però a diferència d'altres poblacions, els infants escaldencs han tingut l'oportunitat de poder parlar amb el patge reial entre les 15 i les 18 hores sol·licitant cita prèvia.

Quant a la resta de parròquies, els més petits de Sant Julià també han pogut veure Ses Majestats d'Orient i parlar amb el seu rei amb cita prèvia per evitar aglomeracions. Així mateix, Melcior, Gaspar i Baltasar els han deixat un missatge i una salutació a tots aquells nens i nenes que, per qualsevol motiu, no hagin pogut anar-los a veure. A la Massana, els Reis arribaran a lloms de cavall a la plaça de les Fontetes on hi haurà muntat un escenari i els nens pujaran individualment o per grups de convivència a saludar-los.

Des d'Encamp i Ordino, les corporacions demanen als ciutadans que saludin Ses Majestats des dels balcons per evitar generar grans aglomeracions als carrers de la parròquia. Al Pas de la Casa també se celebra una rua pels carrers de la vila. A Canillo, la cavalcada de Reis s'ha iniciat a les Bordes d'Envalira, ha passat pel centre del poble i ha conclòs al poble de Meritxell per fer feliç a tots els infants de la parròquia que, tot i les baixes temperatures, els han esperat per veure'ls passar amb molta il·lusió.
 
GILI DONARÀ JOGUINES DE FORMA BENÈFICA A CÀRITAS
El comú liderat per Rosa Gili realitzarà una donació benèfica de joguines a Càritas i a les escoles bressol de la parròquia i l’esplai lleure. Des d’Escaldes van informar que la iniciativa sorgeix de l’adquisició d’unes 80.000 joguines per un valor de 6.000 euros en una subhasta judicial per part de la corporació. El comú escaldenc es troba en converses amb Càritas per establir els protocols i l’organització amb la qual s’efectuarà l’entrega de les joguines, seguint en tot moment les mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus entre la població.
Etiquetes
  • #2 Paciencia PS
    (05/01/21 22:23)

    Les 22,30h i encara esperant la cavalvada de reis a Escaldes. Aquest Comú no encerta ni amb aixo. Quina vergonya!

    Respondre
  • #1 abdennour lagmari chaoui
    (05/01/21 19:28)

    els reis mags dunarans regals als nes

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts