Pandèmia mundial

Els comuns repartiran un tercer test d'antigen

Els ciutadans majors de sis anys podran recollir una tercera unitat

Més tests d'antigen a partir de dillunsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria, Escaldes, Ordino, la Massana i Andorra la Vella han anunciat que repartiran un tercer test d'antigen. El comú de Sant Julià ha estat el primer en anunciar-ho i entre avui i demà (9 h a 19 i 9 h a 15 h) donen la tercera unitat als ciutadans, segons ha informat a les xarxes. També ho fa des tant avui com demà la Massana, mentre que Ordino ho farà demà entre les 8 i les 20 h a la sala La Buna del comú. Escaldes-Engordany repartirà els tests al servei de Tràmits del comú de dilluns a dijous, de les 8.00h a les 17.00 hores, i els divendres de les 8.00 a les 15.00 hores.

La capital tornarà a habilitar un espai a partir de demà a la planta baixa de l'edifici administratiu comunal, al Prat de la Creu, per fer el repartiment dels tests de nou. En un primer moment, s'havia deciditque seria per aquells ciutadans que no van recollir el primer o segon test d'antigen, però s'ha ampliat la possibilitat a una tercera unitat, igual que la resta de comuns. Ho farà entre les 8 h i les 15 h dels dies laborables propers sense cap data de finalització, de moment.

Cal recordar que els tests són per als majors de 6 anys i s'ha de presentar el carnet de la CASS. Canillo i Encamp encara no han especificat el dispositiu per al repartiment de la tercera unitat.

Plaça de braus recollida tests antígens

tracking