POLÍTICA

Estrella defensa que L'A surt reforçat en el Govern de coalició

Estrella defensa que L'A surt reforçat en el Govern de coalicióL'A

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de L’A, Gerard Estrella, va afirmar ahir que la formació liberal està sortint “reforçada” dins del Govern de coalició, ja que va considerar que han tingut “més visibilitat” i una major capacitat d’incidir en les polítiques de l’executiu. En aquest sentit, Estrella va referir-se a la candidatura nacional perquè Andorra esdevingui reserva nacional de la biosfera com un dels punts més destacats que ha posat L’A en l’agenda política. “Aquest any ha sigut com un matrimoni. Si amb la crisi ens hem mantingut units, la unió sortirà més reforçada quan les coses millorin”, va expressar Estrella.

Sobre aquesta qüestió, el secretari general del partit va recordar que el pacte de Govern a tres bandes va ser possible perquè a l’hora de compartir els programes electorals hi havia “una coincidència ideològica del 95%”. No obstant això, en al·lusió a la propera contesa electoral, Estrella va mostrar-se caut sobre la influència que tindran els pactes assolits en l’àmbit nacional i comunal. Per tot plegat, va insistir que de cara al futur la prioritat més immediata és executar el pla d’acció del full de ruta Horitzó 23.

Paral·lelament, amb referència a les crítiques del PS que posaven en dubte la gestió de Jordi Gallardo al capdavant del ministeri d’Economia, Presidència i Empresa, Estrella va sortir en defensa del president del partit i va assegurar que els resultats avalen la seva “formació i capacitat de lideratge”. “Dir que la gent que està al Govern no té capacitat de prendre decisions és molt lleuger”, va afegir. D’altra banda, respecte a la polèmica sobre la retribució del president del grup parlamentari, Ferran Costa, un dels moments més delicats de L’A en aquesta legislatura, el secretari general del partit va asseverar que “la resolució de la situació ha estat la cor­recta” tenint en compte “tots els atacs que hi ha hagut”.

tracking