x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sessió de comú

Escaldes destina prop de 800.000 euros a millorar l'edifici comunal

Gili defensa la “necessitat imperiosa” per renovar les instal·lacions i Aleix retreu que “no és una inversió prioritària”

Escaldes ha celebrat avui sessió de comú

Escaldes ha celebrat avui sessió de comú

Escaldes ha celebrat avui sessió de comú

Adrià Esteban
Actualitzada 30/12/2020 a les 19:04

La corporació d’Escaldes-Engordany ha aprovat aquesta tarda l’adjudicació de les obres de millora de la planta baixa, la primera planta i la segona a l’empresa Edicom constructors per un import de 777.000 euros. La cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, ha argumentat que aquestes obres “donen continuïtat al que ja havia iniciat l’anterior corporació” i responen a una “necessitat imperiosa” per actualitzar “unes instal·lacions dels anys 80 que inicialment no havien estat concebudes pel comú”. Així mateix, Gili ha reivindicat que el comú ha d’oferir “uns serveis de modernitat”, raó per la qual es procedirà a unes modificacions dels aïllaments perquè esdevinguin energèticament més eficients, obligatorietat que es deriva de la Llei d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic (Litecc).Per la seva banda, des de la minoria s’ha rebutjat donar suport a aquesta adjudicació “per falta de comunicació”. “Si a la comissió d’urbanisme se'ns hagués explicat ho hauríem pogut analitzar. No hem tingut cap disseny ni una mínima distribució de quines partides corresponien a la modificació d’aquesta despesa de 777.000 euros”, va expressar el conseller de DA, Miquel Aleix, que va retreure a la majoria que aquesta “no és una inversió prioritària”.

Etiquetes
  • #4 Ferran
    (30/12/20 21:49)

    Una vergonya. Amb la que està caient i es fan despatxos nous... 

    Respondre
  • #3 Carles
    (30/12/20 20:47)

    Els que no dormim a la nit, perquè estem a punt de quedar arruinats, considerem una inmoralitat llençar calers.    Realment els que gestionen ens nostres impostos, no saben encara que ha passat.

    Respondre
  • #2 Sergi
    (30/12/20 20:13)

    "Esta casa es una ruina"
    Només demana que fer-hi inversions. Potser sortiria millor fer una casa comuna nova...

    Respondre
  • #1 Xavier
    (30/12/20 19:44)

    Araaaa??
    De veritat que ara es el moment!?? Soc comerciant de tota la vida de Escaldes i aixo es escandalos!!! No teniu vergonya! Vareu guanyar per 5 o 10 vots! Amb aixo decanteu aquesta diferencia per molt a DA o liberals per les properes elecions!! Quina manera de malgastar! Amb tanta gent que ho esta pasant malament i la que vindra??? Vosaltres sou socialistes... NO ENTENC RES DE RES! Dimitiu ja! I sino us suplico com Andorrà que paga impostos que no malgasteu i si heu de fer previsions feules amb ajudes si us plau! Als treballadors i a empresaris! Que vindra una de grossa!!

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts