Trànsit

Equipaments a partir del Serrat i pel port d'Envalira

Les restriccions per circular han afectat durant tot el matí les zones altes del país

Turistes francesos posant cadenes a Canillo aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les restriccions per circular per la neu acumulada a les carreteres es limiten ja a l'ús d'equipaments a partir del Serrat i per passar el port d'Envalira, segons la informació actualitzada per Mobilitat. La nevada ha afectat la xarxa viària i obligava a portar equipaments per circular a partir del Tarter, Erts i la Cortinada fins passada l'una de la tarda. El servei de trànsit ha mantingut activada la fase groga a partir de Canillo i Ordino fins al migdia i manté l'obligació de portar cadenes o rodes d'hivern per anar cap a França on a més està restringit el pas per a camions de més de 19 tones.

La situació a la xarxa viària ha estat complicada durant tot el matí i pels volts de les vuit del matí feien falta equipaments a partir de la Massana i d'Encamp i Mobilitat adverteix de la necessitat d'extremar les precaucions a totes les carreteres generals i a les secundàries.

La previsió meteorològica indica que les nevades febles es mantindran a la zona nord del país fins al vespre després d'haver afectat durant la matinada la major part del Principat. Les acumulacions han estat de 5 centímetres al Bony de les Neres i de dos a Aixàs.

Nevades, carretera, neu

tracking