Dues persecucions policials a Andorra la Vella per ignorar les indicacions

Es deté un turista de 63 anys en un fort estat d’embriaguesa que duia una navalla il·legal

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar la matinada de Nadal un conductor no resident de 25 anys després d’una persecució per diferents carrers d’Andorra la Vella que va acabar amb el jove encastant-se contra una barana de protecció. En l’accident el noi va causar diferents danys materials al mobiliari urbà i a un turisme que es trobava estacionat. En el control d’alcoholèmia va registrar una taxa d’1,57 g/l, motiu pel qual va ser acusat dels delictes contra la funció pública i la seguretat en el trànsit.

Uns fets similars van succeir durant la tarda del dia de Sant Esteve: un jove no resident de 18 anys també va fer cas omís a les indicacions en un control de carretera a la capital. Es va dur a terme una persecució, en la qual també va realitzar una conducció temerària. Quan se’l va controlar se li va practicar la prova de tòxics salivals, en la qual va donar positiu. El jove no era el titular del permís de conduir i, per tant, se li va imposar una sanció administrativa, a més de ser acusat dels delictes contra la funció pública i contra la seguretat en el trànsit. Aquestes van ser dues de les 19 detencions que es van produir durant la setmana passada, de les quals 13 corresponien a delictes contra la seguretat en el trànsit.

Begut i amb una navalla

La policia va detenir a les 2.30 hores de la matinada del dimarts un home de 63 anys a Andorra la Vella com a autor d’un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva. Els agents van ser requerits a la capital, on hi havia una persona desorientada i en un fort estat d’embriaguesa. En el moment en què es va controlar l’home, que no és resident al Principat, se li va trobar una navalla d’unes dimensions el port de la qual està prohibit i es va procedir a la seva detenció.

La setmana passada també es va detenir un home no resident de 24 anys per un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, ja que hauria agredit la parella en un domicili de la capital.

tracking