x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Solució al fred i fums

La sortida del recinte de l'stoplab.

Solució al fred i fums

La sortida del recinte de l'stoplab.

Anna Ribas
Actualitzada 28/12/2020 a les 06:06
La ubicació de l’stop lab fix, a l’aparcament del Prat de la Creu, va generar queixes entre els tècnics de la Creu Roja i les infermeres del SAAS. Els professionals denunciaven les baixes temperatures amb les quals han de treballar i la concentració de diòxid de carboni provinent dels vehicles de les persones que es feien la prova des del cotxe. En aquest sentit, demanaven un canvi d’ubicació de l’stoplab per poder cribrar la població en millors condicions, una petició que es va desestimar.

Amb tot, els professionals han millorat la seva situació, ja que dimarts passat es va canviar el mètode per realitzar les proves i es va resguardar la zona cobrint les finestres de l’aparcament amb plàstic i envoltant el perímetre amb una cortina de plàstic. D’aquesta manera, les persones que es facin el test han d’accedir al recinte a peu i han de deixar el cotxe aparcat. D’altra banda, les professionals disposen de calefactors a cada taula per poder pal·liar les baixes temperatures perquè, tot i la cortina de plàstic, els accessos es mantenen oberts per ventilar l’espai.

La Creu Roja detallava que les condicions han millorat molt, i que d’aquesta manera és més higiènic i segur, ja que sovint els cotxes mullaven el terra i la gent relliscava. Des del SAAS, però, van considerar insuficient la solució i destacaven que els usuaris passen fred mentre que arribi el seu torn.
Etiquetes
  • #2 pipe
    (28/12/20 10:00)

    Ara ja no podrem dir que és un stoplab? walk-in-lab...potser millor, no? A més dels plàstic i estufetes...potser demanant aturar el cotxe es podria haver estalviat un problema,no? 

    Respondre
  • #1 Julià
    (28/12/20 08:21)

    A més de fred i diòxid de carboni per fums de milers de cotxes caldrà sumar la contaminació per Bisfenol-A dels plàstics, que a més en un futur caldrà reciclar i processar.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts