TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Meteorologia

Equipaments a partir de Canillo, Pal i El Serrat

Mobilitat alerta que cal extremar les precaucions per circular per la presència de neu o gel a la calçada

Neu a l'entrada nord de SoldeuMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions de neu obliguen a circular amb equipaments a partir de Canillo per la carretera General 1, d'El Serrat per la General 3 i a Pal per la General 4, on es manté activada la fase groga per l'estat de la carretera, segons ha informat el servei de Mobilitat. Les mateixes restriccions es mantenen per transitar cap a França per l'RN22 on està prohibit el pas de camions de més de 19 tones. La situació a la xarxa viària ha anat millorant durant el matí ja que a primera hora els equipaments eren obligatoris a partir d'Encamp i la Massana.

Mobilitat ha alertat que és necessari extremar la precaució per la presència de gel o neu a qualsevol punt de la xarxa viària per la baixada de les temperatures.

El servei de meteorologia adverteix que cal la màxima prudència en les sortides a la muntanya per l'acumulació de neu ja que "la feble nevadad'aquest matí no canvia les condicions d'inestabilitat de la neu i continuarem trobant plaques ventades a les clarianes del bosc", segons ha publicat a les xarxes socials, i demana consultar el butlletí d'allaus abans de fer qualsevol activitat a la natura. La previsió indica que a la tarda es poden repetir les nevades a tot el Principat però "no esperem nous gruixos significatius", ha anunciat el servei de meteorologia aquest matí.

tracking