PANDÈMIA MUNDIAL

Dos nous ingressos a l'hospital i quinze contagis

L'hospital té 19 pacients, tres dels quals a la UCI

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de nous positius ha caigut notablement, una dada possiblement marcada pel volum de proves diagnòstiques. Així, segons les dades de l'actualització sanitària, són 15 els nous casos diagnosticats les darreres 24 hores. En canvi, puja la pressió hospitalària amb dos nous ingressos i actualment el centre té 16 pacients a planta i tres a la Unitat de Cures Intensives.

El nombre de persones afectades pel virus des que va esclatar la pandèmia és de 7.821, gairebé 7.000 dels quals (6.964) durant la segona onada. El de malalts actius ha baixat fins els 450.

Quant a la població escolar, pugen les aules sota vigilància activa i són 27 (ahir eren 19) de les quals 7 estan en aïllament total i 20 en aïllament parcial. 27 més estan en vigilància passiva.

Els comuns comencen demà el repartiment del segon autotest d'antígens que es distribueix a la ciutadania amb l'objectiu de celebrar unes festes nadalenques el més segures possibles. El comú d'Esaldes ha anunciat que es distribuiran a la planta baixa de l'edific comunal de les 8 a les 19 hores fins dimecres i que dijous dia 31 l'horari serà de 8 a 12 del migdia.

tracking