x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Amb ritme electrònic

Sis figures de colors ballant al ritme de la música electrònica van envair ahir l’eix central de la parròquia d’Andorra la Vella.
Dansaires a ritme electrònic

Dansaires a ritme electrònic

Dansaires a ritme electrònic

A.R.
Un moment de l'espectacle d'ahir.

Dansaires a ritme electrònic

Un moment de l'espectacle d'ahir.

A. R.
Actualitzada 27/12/2020 a les 06:14
La parròquia d’Andorra la Vella va acollir ahir el darrer espectacle itinerant del Poblet de Nadal: Big Dancers. Sis figuretes de colors ballant al ritme de la música electrònica van omplir l’eix comercial, i ho van fer acompanyades de les persones que van sortir a baixar els canelons de Sant Esteve malgrat el fred. Els infants ballaven al ritme de la música i van ser molts els qui van voler immortalitzar el moment amb el seu telèfon mòbil.

La capital va decidir apostar fort per les festes nadalenques a través d’un Poblet de Nadal ampliat amb nòria i atraccions i amb espectacles itinerants. “Donar il·lusió és fonamental aquests dies”, apuntava la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, que afegia que “a Andorra la Vella ens ho mereixíem perquè aquest any ho hem suspès tot, i ja ens tocava una mica d’alegria i il·lusió”.

D’altra banda, tot i que va confessar que “no ha estat el Poblet de Nadal que volíem” per la poca afluència de turisme, valorava que “estem contents d’haver pres la decisió perquè hem portat il·lusió i la gent del país també es mereix aquests espectacles i activitats”.

Tanmateix, va voler destacar que “s’han pres totes les mesures, és a l’aire lliure i això aporta molta seguretat”. A més, cal tenir en compte que avui és el darrer dia de mercat de Nadal, els paradistes de la plaça del Poble tancaran avui les casetes fins a l’any que ve. Tot i això, la nòria, les atraccions i els punts per fer-se selfies seguiran operatius.
Etiquetes
  • #9 No, gràcies
    (27/12/20 17:02)

    Marxisme cultural, ambient de polígon, una perfomance undergraund.

    Respondre
  • #8 Govern oblida el poble
    (27/12/20 13:01)

  • #7 Miquel
    (27/12/20 11:50)

    Que esperaveu de DA? Ells només saben fer política espectable com ara enviar una carta al pare Noel, contractar espectacles o bé instal•lar nòries. Si els treus això, no els queda res més. S'acabaran de gastar els diners públics en coses així abans que el pais faci fallida. Ells ja tenen els seus patrimonis a bon port fora del país.

    Respondre
  • #6 Festival!!
    (27/12/20 11:42)

    Ara per festes ja no tenim COVID! aquest món està boig!!!

    Respondre
  • #5 Informació ...
    (27/12/20 10:45)

    Evidentment, aquest any i amb aquesta pandèmia era del tot innecessari fer despesa en aquests tipus d'espectacles, si l'intenció era pujar la moral del poble, el que s'hauría de fer es destinar aquest diners en pujar la moral directament de la gent de la seva parroquia que realment ho necessita.

    Respondre
  • #4 Insult
    (27/12/20 10:06)

    Espero que la Sra. Marsol es faci responsable de la pujada (si n'hi ha i esperem que no) del virus a la capital. Tots mamant des de Març perque aquesta senyora tingui el poder de fer campanya populista en temps en que molts estan patint i molt.

    Respondre
  • #3 Escaldes
    (27/12/20 09:47)

    A los comercios se les sanciona si incumplen el aforo ,sanciones a la hostelería y sin embargo la policía mira a otro lado si en los espectáculos públicos organizados por el comú ,tipo pasacalles se incumplen todas las medidas de proximidad  y distanciamiento.

    Respondre
  • #2 Nieve
    (27/12/20 09:16)

    Señora Marso, menos tonterias y mas limpiar las calles de hielo y nieve. Las entradas a "su" Poblet de Nadal eran una pista de hielo

    Respondre
  • #1 Pere
    (27/12/20 08:42)

    Una bestiessa. Amb aquesta pandèmia i fent espectacles públics. Voleu gaudir de les UCIs? Estem de dol i seguirem molt de temps.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts