x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Conveni

El Govern cedeix tres terrenys al comú de Sant Julià de Lòria

La corporació laurediana crearà un “parc de reflexió i repòs” al costat del riu
Jordi Torres i Josep Majoral en la signatura del conveni.

El Govern cedeix tres terrenys al comú de Sant Julià de Lòria

Jordi Torres i Josep Majoral en la signatura del conveni.

Fernando Galindo
Actualitzada 23/12/2020 a les 06:43
El conveni de col·laboració que van rubricar ahir el Govern i el comú de Sant Julià permetrà a la corporació laurediana comptar amb tres terrenys cedits de “manera indefinida i gratuïta” per l’executiu perquè esdevinguin d’ús públic, tal com va manifestar el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres. La parcel·la amb major dimensió, de 1.414,94 metres quadrats, servirà per crear “un parc de reflexió i repòs” al costat del riu, segons va anunciar ahir el cònsol, Josep Majoral. Aquesta “zona verda” estarà situada a la traça del vial entre el pont que hi ha sobre el riu Valira a l’altura del carrer Isidre Valls i el futur túnel de Rocafort. “No serà el Central Park, però serà un espai de benestar que millorarà la qualitat de vida dels ciutadans”, va exclamar.

Així mateix, Majoral va explicar que també disposaran d’una superfície de 199 metres quadrats i una altra de 510 sota els viaductes de la boca nord del túnel de la Tàpia perquè es pugui condicionar un espai de magatzems comunals “a l’aire lliure”, una mancança de la corporació arran de la problemàtica amb l’immoble situat a la zona de la Portalada. En darrer lloc, el comú pretén, de forma provisional, construir un pipican i una zona de contenidors al terreny de 188,49 metres quadrats que queda comprès entre el riu Gran Valira, el camí de la Moixella i la rotonda que connecta la desviació amb la CG-1 i la CS de Fontaneda. “Es tracta d’inversions mínimes econòmicament parlant però grans a nivell de reclamacions “, va dir Majoral. I Tor­res va destacar que el conveni és fruit de “la feina que busca el Govern amb totes les institucions”.
Etiquetes
  • #2 Gestora imobiliaria
    (24/12/20 13:56)

    Fora Govern!!!!!

    Respondre
  • #1 "Pau i amor"
    (23/12/20 07:23)

    M'encanta la frase del Sr. Majoral “un parc de reflexió i repòs”. I, per si fos poc: "serà un espai de benestar que millorarà la qualitat de vida dels ciutadans”. Sense gairebé solució de continuïtat, a Laurèdia passem dels adolescents i joves amb patinet llançat (fast and furious) pels carrers del poble a la mística Kumbayà, a la plàcida pau del Buda somrient, o simplement a la recuperació d'aquell jardí d'on varen ser expulsats Adam i Eva.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts