Una campanya demana no fer l'aeroport a Grau Roig

Promoguda a través de les xarxes socials i de la pàgina ‘avaaz.org’

Una campanya demana no fer l'aeroport a Grau Roig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El projecte de tirar endavant un aeroport nacional a la zona de Grau Roig continua aixecant recels en la societat civil. Fruit dels mateixos, aquest cap de setmana es va posar en funcionament una recollida de signatures, de manera telemàtica, per demanar-ne la retirada i poder preservar l’ecosistema de la zona.

La demanda de la societat civil va fer el salt a la política, i la presidenta del Partit Socialdemòcrata i consellera general, Susanna Vela, va compartir la signatura de dades al seu compte de Twitter, on va deixar anar un missatge clar i sense interpretacions: “No volem aeroport al Grau Roig.” La iniciativa, que al tancament d’aquesta edició portava recollides 243 signatures, superant àmpliament el centenar que els seus promotors s’havien marcat quan van donant el tret de sortida a la iniciativa.

No obstant això, està per veure quin recorregut tindrà aquesta iniciativa popular davant d’un projecte. Cal recordar que en els darrers anys han proliferat pàgines web per tal de poder inciar campanyes contra un determinat projecte o per denunciar situacions, i aquestes han acabat caient en l’oblit o no tenint cap tipus d’influència en l’espai al qual pretenien apel·lar. El lloc web més famós de recollida de signatures de manera telemàtica és change.org, que recentment va viure una acció popular per tal de sol·licitar l’obertura de les pistes de residents. Més enllà de les persones que hi van donar suport, la interpel·lació directa al Govern i al sector de la neu no va tenir cap tipus de resultat efectiu.

tracking