x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
El primer cap de Govern

Comiat a Òscar Ribas

L'església de Sant Julià ha acollit la missa funeral per l'excap de Govern traspassat divendres
Funeral d'Òscar Ribas 8

Funeral d'Òscar Ribas

Comiat al primer cap de Govern

Fernando Galindo
Actualitzada 20/12/2020 a les 12:44
La missa funeral per Òscar Ribas s'ha celebrat aquest matí a l'església de Sant Julià de Lòria. El vehicle funerari ha arribat poc abans de les deu escortat per cotxes i motos de la policia mentre els agents de circulació, amb uniforme de gala, regulaven el trànsit fins a la porta del temple on esperava el mossèn lauredià Pepe Chisvert. El fèretre del primer cap de Govern ha estat portat a l'interior per sis agents del cos de policia amb uniforme de gala cobert amb una bandera d'Andorra i el funeral ha estat oficiat pel Copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives.

L'acte de comiat s'ha fet en la més estricta intimitat amb l'assistència de la família i de manera excepcional amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, la síndica general, Roser Suñé, i els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina. L'entrada al temple de Sant Julià i Sant Germà ha estat limitada per les restriccions sanitàries d'aforament establertes per la pandèmia de coronavirus.

Els agents de policia han tret el fèretre amb les restes mortals de l'excap de Govern de l'església en finalitzar la missa de comiat i un dels comandaments ha entregat la bandera que el cobria a la vídua d'Òscar Ribas en un emotiu acte. La comitiva fúnebre s'ha traslladat després al cementiri lauredià on ha rebut sepultura el primer cap de Govern de la història del Principat.

Andorra viu avui la jornada de dol decretada pel Govern per la defunció d'Òscar Ribas divendres als 84 anys. Les banderes estaran a mig pal des d'avui fins al dimarts.
Etiquetes
7
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts